Kivi täällä -kilpailu

#kivitäällä #aleksiskivenseura

Aleksis Kiven sanotaan elävän. Miten Kivi elää tänä päivänä? Miten sinä kuvaisit Kiven?

Asutko Aleksis Kiven tai jonkin hänen teoksensa henkilön tai paikan mukaan nimetyllä kadulla? Liikutko samoissa maisemissa kuin Aleksis Stenvall 1800-luvulla? Oletko piirtänyt kuvan Seitsemästä veljeksestä tai esiinnytkö jossain Kiven näytelmässä? Oletko lukenut kirjailijan teoksia viime aikoina?

kirjat

Aleksis Kiven Seura julistaa 75-vuotisjuhlansa kunniaksi Instagram-kilpailun, jossa haetaan innostavia, kiinnostavia, koskettavia ja naurattavia kuvia tai videoita, jotka kertovat Kiven elämästä niin kuin sinä sen näet ja koet.

Osallistu näin:

1. Ota kuva tai tee video teemalla ”Kivi täällä”
  2. Julkaise kilpailutyösi Instagramissa hashtageilla #kivitäällä ja #aleksiskivenseura
  3. Huolehdithan siitä, että profiilisi on julkinen, muuten emme näe kuvaasi/videotasi.

Kilpailutöiden määrää ei ole rajattu, joten osallistua kannattaa usealla kuvalla tai videolla.

Kuva: Sonja From

Aleksis Kiven Seura palkitsee parhaat kilpailutyöt keväällä ja kesällä sekä valitsee pääpalkinnon saajan syksyllä 2016. Palkintoina mm. teatteri- ja elokuvalippuja, kirjoja ja lahjakortteja.

Kilpailu on suunnattu pääasiassa nuorille, mutta siihen voi osallistua kuka tahansa 13 vuotta täyttänyt.

Yhteistyökumppanit:  Kansallisteatteri, Kotiseutuliitto, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen Seura, Talonpoikaiskulttuurisäätiö, Äidinkielen opettajain liitto.

Kilpailun säännöt ja osallistumisohjeet.

Kevään 2016 palkittuja töitä:

“Veljekset kivellä” Heta, Laura ja Minerva

“Veljekset saunassa” Turkka, Ilkka, Joonatan ja Tuomas

Katso Amandan ja Wilman “Kivi kengässä” -video klikkaamalla kuvaa.

Kesän 2016 palkittuja töitä:

kivi-taalla5

“Aleksis, katso tätä kirjaa!” Kuva: @elinaairikkala